Фестивалът Здравей здраве“  ще бъде представен за първи път пред 

...
Фестивалът Здравей здраве“  ще бъде представен за първи път пред 
Коментари Харесай

Фестивалът Здравей здраве гостува в Благоевград

Фестивалът " Здравей здраве “  ще бъде показан за първи път пред  поданици и посетители на Благоевград. На 28 и 29 април /събота и неделя/ зала " 22 септември “ ще се трансформира в здравен център. Дискусиите и практиките стартират в 08:00 часа и всеки  заинтригуван ще може да чуе и види  някои от най- забавните техники и способи за здравословния метод на живот.

" Здравей здраве “  е разграничен на два съставния елемент. Първият се състои от лекции, а вторият от практики.  През двата дни ще бъдат прегледани и практикувани  разнообразни теми  и способи за здравословния начин  на живот и това, по какъв начин да се предпазим от боледуване. 

Пред благоевградската публика ще бъдат разисквани тематики, като " Здрав дух в крепко тяло “, " Холистични способи за терапия в обичайна китайска медицина “, " Здравето на индивида в изискванията на изменящата се планета “, " Работа с предците и родовата карма. Медитация за свързване с рода “. Лекторите ще се погрижат да коментират въпроси и по тематики, като " Здравето на индивида в изискванията на изменящата се планета “, " Мир, обич и светлина посредством енергийни практики и здраве от природата “.

С практическите задания ще се заемат Наталия Първанова, Славина Георгиева, Ива Петкова, Мариянка Лулчева, Величка Гошева, Цветанка Бръндева, Камен Филипов и други, които ще покажат на процедура " Бебеносене с обич “, " Тай Дзи Цюан “, " Женска процедура Мандала танц “, " Виняса йога “ и още доста други.

Това е единствено част от богатата стратегия, която включва фестивала. Дейностите са разнородни и по разнообразни тематики. Входът до фестивала е свободен и всеки може да посети зала " 22 септември “ в Благоевград.

Фестивалът разпространява здравословния метод на живот във всички негови аспекти: физическо, прочувствено, ментално и духовно здраве, да сътвори осведоменост и да предизвика интереса на хората към здравословния метод на живот, да показа необятна гама от естествени способи за възобновяване на здравето и за попречване на болести, да подтиква потреблението на здравословни артикули и услуги, както и да насърчи експерти и специалисти да показват способи с потвърдена успеваемост, сигурност и елементарност на приложение.

Във фестивала присъединяване взимат холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които показват един впечатляващ свят в изгода за здравето.  
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР